Конфедерацията на труда Подкрепа предлага да се въведе допълнителен платен годишен

...
Конфедерацията на труда Подкрепа предлага да се въведе допълнителен платен годишен
Коментари Харесай

Ваня Григорова: КТ Подкрепа предлага допълнителни 30 дни платен отпуск за определени групи работници

Конфедерацията на труда " Подкрепа "  предлага да се вкара спомагателен заплатен годишен отпуск от 30 дни за избрани групи работещи - да вземем за пример майки с деца до 12-годишна възраст, както и за хора с увреждания.

Икономическият специалист на синдиката Ваня Григорова сподели за БНР, че в противоположен случай те са принудени да излязат в неплатен отпуск, което заплашва оцеляването им:

" Той би трябвало да стигне тъкмо толкоз, че да свърши най-малко маркираният завършек на изключителното състояние. В момента тези хора са принудени да вземат неплатен отпуск, точно заради обстоятелството, че нямат подобен спомагателен, а неплатеният отпуск за хора, които така и така са уязвими, е меко казано недопустим. По този метод оставяш в беднотия и майката и детето ". 

Тя разяснява, че в посочения от държавното управление брой на нови безработни - 40 хиляди души, изрично не са включени всички хора, останали без работа, тъй като има доста български жители, които нямат право на обезщетение за безработица или имат право на минимални и няма да се записват в бюрата по труда, написа Novini.bg.

" Бюджетът прави поклон към богатите компании ", съобщи Ваня Григорова. Според нея мярката 60:40 и в новия и тип - с включени осигуровки, няма да стигне до всеобщия служащ, защото малките и междинни компании нямат запаси, с цел да доплащат: " Затова предложихме фондовете за обезпечаване, през които ще минат тези пари - един милиард, те да покриват заплащането - напълно или от елементи, на служащите, които остават без работа. изцяло, без присъединяване на работодателите. Забележете, ние сме синдикати и споделяме, че не трябва работодателите да вземат участие, тъй като формулата 60:40 ще се употребява единствено от доста богати компании, които имат запаси ". 

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР